ΕΛ EN  
Αρχική σελίδα
Αρχική σελίδα Προϊόντα Τεχνολογία Αξιόπιστοι Συνεργάτες Εκδηλώσεις Επικοινωνία
Προϊόντα

   
 
Οι βίδες πατωμάτων εσωτερικού χώρου STARTECH FLOOR είναι ειδικά σχεδιασμένες για την συναρμολόγηση ξύλινων πατωμάτων και εξελίχθηκαν για να αντικαταστήσουν τα καρφιά, λύνοντας τα παγιωμένα τεχνικά προβλήματα στη συναρμολόγηση των ξύλινων πατωμάτων.


KAINOTOMIA

Τα βασικά χαρακτηριστικά της βίδας πατωμάτων εσωτερικού χώρου με τεχνολογία STARTECH είναι η ευρεσιτεχνία των τροχισμένων οδοντώσεων του σπειρώματος σε σχήμα Αστεριού, η ειδικά σχεδιασμένη Μύτη-τρυπάνι και το ειδικά σχεδιασμένο πολύ στενό και κωνικό κεφάλι.  


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Χωρίς προτρύπημα, ελάχιστη πιθανότητα να ανοίξει το ξύλο
Πολύ γρήγορη διείσδυση
Χαμηλή ροπή βιδώματος
50% λιγότερος χρόνος συναρμολόγησης
Φρέζα χωρίς τη χρήση φρεζοτρύπανου
Απόλυτο κράτημα στο βίδωμα
Πολλά βιδώματα ανά φόρτιση μπαταρίας
Γρήγορη εκκίνηση
Βίδωμα χωρίς ολίσθηση
Τέλεια διείσδυση χωρίς φουσκώματα
Ισχυρότατη σύσφιξη και συγκράτηση
Ανθεκτικές και αξιόπιστες συναρμολογήσεις
Αποτελεσματική αντοχή σε εξωτερική χρήση
Μεγάλη ανοχή στις κινήσεις των ξύλων
 


ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Σκληρό και πρακτικό κουτί συσκευασίας με δωρεάν μύτη TORX σε κάθε κουτί.  


ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η ειδικά σχεδιασμένη μύτη-τρυπάνι της βίδας πατωμάτων για εσωτερική χρήσηSTARTECH FLOOR επιτυγχάνει γρήγορη εκκίνηση στο βίδωμα, διεισδύοντας άμεσα και ταχύτατα σε σκληρές και μαλακές τάβλες πατωμάτων χωρίς φουσκώματα.
 
 


ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΡΥΠΗΜΑ

Το σύστημα STARTECH συνεργαζόμενο με την ειδική μύτη-τρυπάνι ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ρωγμής στις τάβλες πατωμάτων και δεν απαιτείται άνοιγμα τρύπας πριν το βίδωμα, ολοκληρώνοντας την κατασκευή σας ταχύτατα με μεγαλύτερη παραγωγικότητα, περιορίζοντας την κόπωσή σας. Συναρμολογώντας το πάτωμα με την βίδα πατωμάτων εσωτερικού χώρου STARTECH FLOOR επιτυγχάνετε δυνατή σύσφιξη, ανθεκτική συγκράτηση και αποφεύγετε τυχόν μελλοντικά προβλήματα στερέωσης (τριξίματα, ξεκαρφώματα κ.λπ.) από τις κινήσεις των ξύλων.  


ΦΡΕΖΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΡΕΖΟΤΡΥΠΑΝΟΥ

Οι κοπτικές ραβδώσεις της βίδας πατωμάτων εσωτερικού χώρουSTARTECH FLOOR κάτω από το πολύ στενό και κωνικό κεφάλι εξασφαλίζουν καθαρή και επίπεδη φρέζα αποτρέποντας τα σκισίματα, τα βαθουλώματα και τα μασήματα.  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Σας συνιστούμε να εισάγετε την βίδα πατωμάτων με γωνία 30°-45° και σε απόσταση 30cm από την επόμενη βίδα. Εάν πρέπει να εισάγετε την βίδα από το τέλος ή την αρχή της τάβλας, σας συνιστούμε να προτρυπήσετε.  


ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΒΙΔΩΜΑ

Η βίδα πατωμάτων εσωτερικού χώρου STARTECH FLOOR έχει μια τεχνολογικά βελτιωμένη κεφαλή με γεωμετρία εσοχών. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της κεφαλής σε συνδυασμό με την ακρίβεια τουTORXπροσφέρουν πλέον τέλεια εφαρμογή μύτης κατσαβιδιού και κεφαλής της βίδας, εκμηδενίζοντας τις απώλειες δύναμης με αποτέλεσμα βιδώματα χωρίς κλωτσίματα, πολλαπλασιάζοντας την διάρκεια ζωής της μύτης.