ΕΛ EN  
Αρχική σελίδα
Αρχική σελίδα Προϊόντα Τεχνολογία Αξιόπιστοι Συνεργάτες Εκδηλώσεις Επικοινωνία
Προϊόντα

   
 
Οι βίδες πατωμάτων εξωτερικού χώρου STARTECH FLOOR COAT με την ειδική αντιδιαβρωτική επικάλυψη, λύνουν τα προβλήματα σκουριάς και φθοράς ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.


KAINOTOMIA

Τα βασικά χαρακτηριστικά της βίδας πατωμάτων με τεχνολογία STARTECH είναι η ευρεσιτεχνία των τροχισμένων οδοντώσεων του σπειρώματος σε σχήμα Αστεριού και η αντιδιαβρωτική προστασία της 1000h salt test.  


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Αντιδιαβρωτική προστασία 1000h salt test
Χωρίς προτρύπημα, δεν ανοίγει το ξύλο
Γρηγορότερη διείσδυση
Λιγότερη ροπή βιδώματος
Λιγότερος χρόνος συναρμολόγησης
Δεν κόβεται το κεφάλι
Φρέζα χωρίς τη χρήση φρεζοτρύπανου
Τέλειο οπτικό αποτέλεσμα
Απόλυτο κράτημα στο βίδωμα
Πολύ περισσότερα βιδώματα ανά φόρτιση μπαταρίας
Διείσδυση χωρίς φουσκώματα
Βίδωμα χωρίς ολίσθηση
Ανθεκτικές και αξιόπιστες συναρμολογήσεις
Ισχυρότατη σύσφιξη και συγκράτηση
Μεγάλη ανοχή στις κινήσεις των ξύλων
 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Σκληρό και πρακτικό κουτί συσκευασίας με δωρεάν μύτη TORX σε κάθε κουτί.  


ΜΕΡΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ

Η βίδα πατωμάτων εξωτερικού χώρου STARTECH FLOOR COAT με το μερικό σπείρωμα βελτιώνει την σύσφιξη και εξαφανίζει το πέταγμα, που μία βίδα ολικού σπειρώματος τείνει να χωρίσει τα συνδεόμενα ξύλα.


ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΒΙΔΩΜΑ

Η βίδα πατωμάτων εξωτερικού χώρου STARTECH FLOOR COAT έχει μια τεχνολογικά βελτιωμένη κεφαλή με γεωμετρία εσοχών. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της κεφαλής σε συνδυασμό με την ακρίβεια του TORX προσφέρουν πλέον τέλεια εφαρμογή μύτης κατσαβιδιού και κεφαλής της βίδας, εκμηδενίζοντας τις απώλειες δύναμης με αποτέλεσμα βιδώματα χωρίς κλωτσίματα, πολλαπλασιάζοντας την διάρκεια ζωής της μύτης.
 
 


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Πατώματα, φράχτες, κάγκελα, δρόμους περιπάτου, καταστρώματα και γενικά ξύλινες κατασκευές εξωτερικού χώρου.  


ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η βίδα πατωμάτων εξωτερικού χώρου STARTECH FLOOR COAT έχει ειδική αντισκωριακή επικάλυψη για μακροχρόνια προστασία από τη διάβρωση, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες (test 1000 ωρών σε σπρέι άλατος).  


ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΡΥΠΗΜΑ

Η βίδα πατωμάτων εξωτερικού χώρου STARTECH FLOOR COAT εκμηδενίζει την πιθανότητα ρωγμής και δεν απαιτείται πλέον το άνοιγμα τρύπας πριν το βίδωμα, ολοκληρώνοντας την κατασκευή σας ταχύτατα, αποδοτικά, περιορίζοντας την κόπωσή σας. Επιτυγχάνει δυνατή σύσφιξη και ανθεκτική συγκράτηση στην συναρμολόγηση των ξύλινων πατωμάτων.  


ΦΡΕΖΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΡΕΖΟΤΡΥΠΑΝΟΥ

Οι κοπτικές ραβδώσεις της βίδας πατωμάτων εξωτερικού χώρουSTARTECH FLOOR COAT κάτω από το κεφάλι εξασφαλίζουν καθαρή και επίπεδη φρέζα αποτρέποντας τα σκισίματα, τα βαθουλώματα και τα μασήματα, δημιουργώντας ένα τέλειο οπτικό αποτέλεσμα για την κατασκευή σας σε λιγότερο χρόνο, χωρίς κόπο και μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Βιδώστε μέχρι η βίδα πατωμάτων να είναι
επίπεδη με το ξύλο, όχι παραπάνω.