ΕΛ EN  
Αρχική σελίδα
Αρχική σελίδα Προϊόντα Τεχνολογία Αξιόπιστοι Συνεργάτες Εκδηλώσεις Επικοινωνία
Προϊόντα

   
 
Οι βίδες ξύλου HOBO COAT της FISCO έχουν εξελιχθεί για να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά στριφώνια και να λύσουν τα μόνιμα τεχνικά προβλήματα συναρμολόγησης δοκών με μεταλλικές γωνίες σύνδεσης, κολωνών με βάσεις στήριξης, αλλά και τα προβλήματα σκουριάς και φθοράς με την ειδική αντιδιαβρωτική τους επικάλυψη.


KAINOTOMIA

Τα βασικά χαρακτηριστικά της βίδας HOBO COAT είναι το μεγάλο κεφάλι Ø 21, η ειδική αντιδιαβρωτική προστασία της, η διαγώνια βαθειά τομή μύτης (Τ17) και τα δεξιόστροφα ελικοειδή κοπτικά σε όλο το μήκος του σπειρώματος της βίδας.  


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Αντιδιαβρωτική προστασία 500h salt test
Χωρίς προτρύπημα, ελάχιστη πιθανότητα να ανοίξει το ξύλο
Μεγάλο κεφάλι Ø 21
Γρηγορότερη διείσδυση
Λιγότερη ροπή βιδώματος
Λιγότερος χρόνος συναρμολόγησης
Απόλυτο κράτημα στο βίδωμα
Πολύ περισσότερα βιδώματα ανά φόρτιση μπαταρίας
Γρήγορη εκκίνηση
Διείσδυση χωρίς φουσκώματα
Βίδωμα χωρίς ολίσθηση
Τέλειο οπτικό αποτέλεσμα
Ανθεκτικές και αξιόπιστες συναρμολογήσεις και στερεώσεις
Ισχυρότατη σύσφιξη και συγκράτηση
Μεγάλη ανοχή στις κινήσεις των ξύλων
 


ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Έγχρωμο, σκληρό και πρακτικό κουτί συσκευασίας με πληροφορίες για το προϊόν.  


ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η αιχμηρή μύτη με την Διαγώνια Βαθειά Τομή της βίδας ξύλου HOBO COAT επιτυγχάνουν γρήγορη εκκίνηση στο βίδωμα, διεισδύοντας άμεσα και ταχύτατα σε μαλακά και σκληρά ξύλα.
 
 


ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ Ø 21

Το μεγάλο κεφάλι της βίδας ξύλου HOBO COAT έρχεται σε απόλυτη επαφή με τις μεταλλικές γωνίες σύνδεσης και τις βάσεις στήριξης, καταλαμβάνοντας μεγάλη επιφάνεια, με αποτέλεσμα ισχυρότατη σύσφιξη, ανθεκτική συγκράτηση. Αξιόπιστες στερεώσεις κολωνών και δοκών. Χρησιμοποιώντας τις βίδες ξύλου HOBO COAT δημιουργείτε ένα τέλειο οπτικό αποτέλεσμα για την κατασκευή σας, σε λιγότερο χρόνο, χωρίς κόπο και μεγαλύτερη παραγωγικότητα.  


ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η βίδα ξύλου ροδέλας HOBO COAT έχει ειδική αντισκωριακή επικάλυψη για μακροχρόνια προστασία από τη διάβρωση, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες (test 500 ωρών σε σπρέι άλατος).  


ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Η βίδα ξύλου ροδέλας HOBO COAT έχει μία τεχνολογικά βελτιωμένη κεφαλή με γεωμετρία εσοχών. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της κεφαλής σε συνδυασμό με την ακρίβεια του TORX προσφέρουν πλέον τέλεια εφαρμογή μύτης κατσαβιδιού και κεφαλής της βίδας ξύλου, εκμηδενίζοντας τις απώλειες δύναμης με αποτέλεσμα βιδώματα χωρίς κλωτσίματα, πολλαπλασιάζοντας την διάρκεια ζωής της μύτης.  


ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΡΥΠΗΜΑ

Η βίδα ξύλου ροδέλας HOBO COAT ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να ανοίξει το ξύλο σε βιδώματα χωρίς προτρύπημα, ολοκληρώνοντας την κατασκευή σας ταχύτατα, αποδοτικά, περιορίζοντας την κόπωσή σας.