ΕΛ EN  
Αρχική σελίδα
Αρχική σελίδα Προϊόντα Τεχνολογία Αξιόπιστοι Συνεργάτες Εκδηλώσεις Επικοινωνία
Προϊόντα
 
Το βασικό χαρακτηριστικό της τεχνολογίας «STARTECH» είναι η ευρεσιτεχνία των τροχισμένων οδοντώσεων του σπειρώματος σε σχήμα αστεριού με αποτέλεσμα:

Χωρίς προτρύπημα δεν ανοίγει το ξύλο
50% γρηγορότερη διείσδυση
50% λιγότερη ροπή βιδώματος
50% λιγότερος χρόνος
 
 
STARTECH TORX
  TORX     με φρέζα / χωρίς φρέζα

Νοβοπανόβιδα πολύ υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας. Ταχύτατη και αξιόπιστη συναρμολόγηση σε λιγότερο χρόνο, χωρίς κόπο. Φρέζα χωρίς την χρήση φρεζοτρύπανου, δημιουργώντας τέλειο οπτικό αποτέλεσμα. Βιδώματα χωρίς κλωτσίματα της μύτης πολλαπλασιάζοντας τη διάρκεια ζωής της. Δεν κόβεται το κεφάλι. Άμεσο άρπαγμα, γρήγορη εκκίνηση, διείσδυση χωρίς φουσκώματα. Ιδανική για συναρμολόγηση ντουλαπιών κουζίνας, ντουλαπών, ξύλινων κατασκευών κλπ.
περισσότερα
 
 
STARTECH WOOD
  WOOD  

Βίδες ξύλου οι οποίες έχουν εξελιχθεί για να αντικαταστήσουν τα στρίφωνια και να σας δώσουν λύσεις στα προβλήματα συναρμολόγησης των ξύλων. Επιτυγχάνει ισχυρότατη σύσφιξη, ανθεκτική συγκράτηση ολοκληρώνοντας την ξύλινη κατασκευή σας σε πολύ λιγότερο χρόνο, χωρίς κόπο και μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Φρέζα χωρίς την χρήση φρεζοτρύπανου δημιουργώντας τέλειο οπτικό αποτέλεσμα. Με πάχος Ø6, Ø8, Ø10 και μήκος έως και 400mm, είναι ιδανικές για ξύλινες στέγες, παιδικές χαρές, πέργολες κλπ.
περισσότερα
 
 
HOBO Coat Ροδέλας
HOBO Coat Ροδέλας  

Οι βίδες ξύλου ροδέλας αν και δεν είναι τεχνολογίας STARTECH έχουν ειδικά σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν τα στριφώνια ιρίδιο, με πάχος Ø8 και μήκος 40, 60, 80 mm. Τα πλεονεκτήματά της είναι το πολύ μεγάλο κεφάλι Ø21mm και η ειδική αντιδιαβρωτική της επικάλυψη που την προστατεύει από την σκουριά. Επιτυγχάνει ισχυρότατη σύσφιξη, αξιόπιστη στερέωση, ανθεκτική συγκράτηση, ολοκληρώνοντας την ξύλινη κατασκευή σας σε πολύ λιγότερο χρόνο, χωρίς κόπο, μεγαλύτερη παραγωγικότητα, δημιουργώντας τέλειο οπτικό αποτέλεσμα. Ειδικές για στερεώσεις κολωνών και δοκών με μεταλλικές γωνίες και βάσεις, αλλά και για συναρμολόγηση ξύλων μεταξύ τους σε πέργκολες, φράχτες κάγκελα κλπ.
περισσότερα
 
 
STARTECH FLOOR Coat
  FLOOR Coat  

Ειδικά σχεδιασμένη για ξύλινα πατώματα εξωτερικού χώρου, με ειδική αντιδιαβρωτική προστασία λύνει τα προβλήματα σκουριάς και φθοράς ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Φρέζα χωρίς την χρήση φρεζοτρύπανου, δημιουργώντας τέλειο οπτικό αποτέλεσμα. Ιδανική για πατώματα, φράχτες, δρόμους περιπάτου, καταστρώματα, κάγκελα και γενικά ξύλινες κατασκευές εξωτερικού χώρου.
περισσότερα
 
 
STARTECH FLOOR
  FLOOR  

Βίδα σχεδιασμένη για συναρμολόγηση ξύλινων πατωμάτων εσωτερικού χώρου. Αποχαιρετήστε τα καρφιά και λύστε παγιωμένα προβλήματα στερέωσης όπως χαλάρωμα καρφιών, τριξίματα κ.α. Η ειδικά σχεδιασμένη μύτη-τρυπάνι επιτυγχάνει γρήγορη εκκίνηση σε μαλακές και σκληρές τάβλες πατωμάτων. Το πολύ στενό και κωνικό κεφάλι της δεν ανοίγει το ξύλο, δεν εξέχει και έτσι δεν σκαλώνει η επόμενη συναρμολογούμενη τάβλα, ολοκληρώνοντας το ξύλινο πάτωμα σας σε πολύ λιγότερο χρόνο, χωρίς κόπο και μεγαλύτερη παραγωγικότητα.
περισσότερα
 
 
STARTECH BETON
  BETON  

Υψηλής απόδοσης βίδα στερέωσης που προσφέρει αξιόπιστες και ανθεκτικές στερεώσεις με μεγάλη δύναμη συγκράτησης. Κερδίστε χρόνο βιδώνοντας κατευθείαν, σε προτρυπημένη τρύπα, χωρίς την χρήση πλαστικών βυσμάτων. Ασφαλίζει την στερέωση κουφωμάτων αλουμινίου, ξύλου κλπ.
περισσότερα