ΕΛ EN  
Αρχική σελίδα
Αρχική σελίδα Προϊόντα Τεχνολογία Αξιόπιστοι Συνεργάτες Εκδηλώσεις Επικοινωνία
Προϊόντα

   
 
KAINOTOMIA

Το βασικό χαρακτηριστικό της νοβοπανόβιδας με τεχνολογία STARTECH είναι η ευρεσιτεχνία των τροχισμένων οδοντώσεων του σπειρώματος σε σχήμα Αστεριού.  


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Χωρίς προτρύπημα, δεν ανοίγει το ξύλο
50% γρηγορότερη διείσδυση
40% λιγότερη ροπή βιδώματος
50% λιγότερος χρόνος συναρμολόγησης
Δεν κόβεται το κεφάλι
Φρέζα χωρίς τη χρήση φρεζοτρύπανου
Τέλειο οπτικό αποτέλεσμα
Απόλυτο κράτημα στο βίδωμα
Πολύ περισσότερα βιδώματα ανά φόρτιση μπαταρίας
Άμεσο άρπαγμα, γρήγορη εκκίνηση
Βίδωμα χωρίς ολίσθηση
Ταχύτατη και τέλεια διείσδυση χωρίς φουσκώματα
Ανθεκτικές και αξιόπιστες συναρμολογήσεις
Ισχυρότατη σύσφιξη
Αποτελεσματική αντοχή σε εξωτερική χρήση
Μεγάλη ανοχή στις κινήσεις των ξύλων
 


ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Έγχρωμο, σκληρό και πρακτικό κουτί συσκευασίας με πληροφορίες για το προϊόν και δωρεάν μύτη TORX σε κάθε κουτί.  


ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η αιχμηρή μύτη και η κοπτική ακμή της νοβοπανόβιδας STARTECH TORX επιτυγχάνει άμεσο άρπαγμα και γρήγορη εκκίνηση στο βίδωμα, διεισδύοντας ταχύτατα χωρίς φουσκώματα σε μελαμίνη, νοβοπάν, MDF, σκληρά και μαλακά ξύλα.  
 
 


ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΡΥΠΗΜΑ

Η νοβοπανόβιδα STARTECH TORX εκμηδενίζει την πιθανότητα ρωγμής και δεν απαιτείται πλέον το άνοιγμα τρύπας πριν το βίδωμα, ολοκληρώνοντας την κατασκευή σας ταχύτατα, αποδοτικά, περιορίζοντας την κόπωσή σας. Επιτυγχάνει δε ισχυρότατη σύσφιξη και ανθεκτική συγκράτηση.  


ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Η ειδική επεξεργασία σκλήρυνσης της νοβοπανόβιδας STARTECH TORX με την ανθεκτική επικάλυψη, προσδίδουν ελαστικότητα στρέψης με υψηλή γωνία κάμψης, σε συνδυασμό δε με τη σκληρότητα του σπειρώματος και του σκληρού πυρήνα συντελούν στην μεγάλη αντοχή στις δυνάμεις που ασκούνται κατά το βίδωμα και την κάνουν άθραυστη.  


ΦΡΕΖΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΡΕΖΟΤΡΥΠΑΝΟΥ

Οι κοπτικές ραβδώσεις της νοβοπανόβιδαςSTARTECH TORX κάτω από το κεφάλι εξασφαλίζουν καθαρή και επίπεδη φρέζα, αποτρέποντας τα σκισίματα, σπασίματα, βαθουλώματα, κρακελαρίσματα και μασήματα δημιουργώντας ένα τέλειο οπτικό αποτέλεσμα για την κατασκευή σας σε λιγότερο χρόνο, χωρίς κόπο και μεγαλύτερη παραγωγικότητα.  TORX - ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΒΙΔΩΜΑ

Ακόμη και η καλύτερη νοβοπανόβιδα δεν είναι αποτελεσματική εάν η δύναμη ροπής της δεν μπορεί να μεταφερθεί αποτελεσματικά. Η STARTECH TORX έχει μια τεχνολογικά βελτιωμένη κεφαλή με γεωμετρία εσοχών. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της κεφαλής σε συνδυασμό με την ακρίβεια του προσφέρουν πλέον τέλεια εφαρμογή μύτης κατσαβιδιού και κεφαλής της νοβοπανόβιδας, εκμηδενίζοντας τις απώλειες δύναμης με αποτέλεσμα βιδώματα χωρίς κλωτσίματα, πολλαπλασιάζοντας την διάρκεια ζωής της μύτης.