ΕΛ EN  
Αρχική σελίδα
Αρχική σελίδα Προϊόντα Τεχνολογία Αξιόπιστοι Συνεργάτες Εκδηλώσεις Επικοινωνία
Προϊόντα

   
 
Οι βίδες ξύλου STARTECH WOOD έχουν εξελιχθεί για να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά στριφώνια και να λύσουν τα παγιωμένα τεχνικά προβλήματα στη συναρμολόγησηκαι στερέωση των ξύλινων κατασκευών.


KAINOTOMIA

Το βασικό χαρακτηριστικό της βίδας ξύλου τεχνολογίας STARTECH είναι η ευρεσιτεχνία των τροχισμένων οδοντώσεων του σπειρώματος σε σχήμα Αστεριού.  


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

60% γρηγορότερη διείσδυση
50% λιγότερη ροπή βιδώματος
70% λιγότερος χρόνος συναρμολόγησης
Χωρίς προτρύπημα, ελάχιστη πιθανότητα να ανοίξει το ξύλο
Φρέζα χωρίς τη χρήση φρεζοτρύπανου
Τέλειο οπτικό αποτέλεσμα
Απόλυτο κράτημα στο βίδωμα
Πολύ περισσότερα βιδώματα ανά φόρτιση μπαταρίας
Γρήγορη εκκίνηση
Βίδωμα χωρίς ολίσθηση, τέλεια διείσδυση χωρίς φουσκώματα
Ισχυρότατη σύσφιξη και συγκράτηση
Ανθεκτικές και αξιόπιστες συναρμολογήσεις και στερεώσεις
Αποτελεσματική αντοχή σε εξωτερική χρήση
 


ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Έγχρωμο, σκληρό και πρακτικό κουτί συσκευασίας με πληροφορίες για το προϊόν και δωρεάν μύτη TORX σε κάθε κουτί.  


ΜΕΡΙΚΟ ΣΠΕΙΡΩΜΑ

Η βίδα ξύλουSTARTECH WOOD με το μερικό σπείρωμα βελτιώνει την σύσφιξη των ξύλων και εξαφανίζει το πέταγμα, που μία βίδα ολικού σπειρώματος τείνει να χωρίσει τα συνδεόμενα ξύλα  


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΔΩΜΑ

Η STARTECH WOOD έχει μία τεχνολογικά βελτιωμένη κεφαλή με γεωμετρία εσοχών. Ο καινοτόμος σχεδιασμός της κεφαλής σε συνδυασμό με την ακρίβεια του TORX, προσφέρουν τέλεια εφαρμογή μύτης κατσαβιδιού και κεφαλής της βίδας, εκμηδενίζοντας τις απώλειες δύναμης με αποτέλεσμα βιδώματα χωρίς κλωτσίματα, πολλαπλασιάζοντας την διάρκεια ζωής της μύτης. Το μήκος της βίδας είναι σημειωμένο στην κεφαλή της για την εύκολη αναγνώρισή του.
 
 


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ξύλινες στέγες, πέργκολες, παιδικές χαρές, ξύλινες κατασκευές κ.λπ.  


ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΡΥΠΗΜΑ

Το σύστημα STARTECH συνεργαζόμενο με το ελικοειδές κοπτικό τμήμα στο σπείρωμα και την διαγώνια τομή στη μύτη της βίδας, ελαχιστοποιούν την πιθανότητα να ανοίξει το ξύλο σε βιδώματα χωρίς προτρύπημα, ολοκληρώνοντας την κατασκευή σας ταχύτατα, αποδοτικά, περιορίζοντας την κόπωσή σας. Επιτυγχάνει ισχυρότατη σύσφιξη και ανθεκτική συγκράτηση στην συναρμολόγηση και στερέωση των ξύλων.  


ΦΡΕΖΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΡΕΖΟΤΡΥΠΑΝΟΥ

Οι κοπτικές ραβδώσεις της βίδας ξύλων STARTECH WOOD κάτω από το κεφάλι εξασφαλίζουν καθαρή και επίπεδη φρέζα αποτρέποντας τα σκισίματα, τα βαθουλώματα και τα μασήματα, δημιουργώντας ένα τέλειο οπτικό αποτέλεσμα για την κατασκευή σας σε λιγότερο χρόνο, χωρίς κόπο και μεγαλύτερη παραγωγικότητα.  ΕΛΙΚΟΕΙΔΕΣ ΣΠΕΙΡΩΜΑ

Το οδοντωτό δεξιόστροφο κοπτικό τμήμα της βίδας ξύλου STARTECH WOOD ρασπάρει την τρύπα στο ξύλο, επιταχύνοντας την διείσδυση της βίδας μετά την είσοδό της στο ξύλο, μειώνοντας την ροπή βιδώματος.  


ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η αιχμηρή μύτη με την Διαγώνια Βαθειά Τομή (Τ17) της βίδας ξύλου STARTECH WOOD επιτυγχάνουν γρήγορη εκκίνηση στο βίδωμα, διεισδύοντας άμεσα και ταχύτατα σε μαλακά και σκληρά ξύλα χωρίς φουσκώματα.  


ΚΩΝΙΚΗ ΡΟΔΕΛΑ

Διατίθεται και με κωνική ροδέλα για να ισορροπήσει την κατανομή φορτίου αποτρέποντας την βύθιση της κεφαλής της βίδας στο ξύλο.