Σας συστήνουμε την τεχνολογία STARTECH

H τεχνολογία που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο δουλειάς σας, κάνοντας την πιο εύκολη, πιο γρήγορη, πιο αποτελεσματική. Μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της βίδας με τεχνολογία STARTECH που η εταιρία μας φέρνει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, θα σας πείσει για τη λειτουργικότητά της. Έχει σχεδιαστεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια για να καλύψει και τον πιο απαιτητικό τεχνίτη. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα. Εμπιστευθείτε την πιο έμπειρη ομάδα επαγγελματιών. Την ομάδα που τριάντα πέντε χρόνια πρωτοπορεί, όχι μόνο με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, αλλά και την αφοσίωση της σε εσάς, τους συνεργάτες της και σας παρέχει προϊόντα πρώτης γραμμής με εξειδικευμένη υποστήριξη.

Απόθεμα γνώσης

Η ομάδα μας έχει την εμπειρία και την κατάρτιση για να δώσει λύσεις αποτελεσματικές, με την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής. Το όνομά μας είναι συνώνυμο της άμεσης εξυπηρέτησης.

Μακροχρόνια συνεργασία

Βρισκόμαστε κοντά στον επαγγελματία και τις ανάγκες του. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις του και του δίνουμε τη δυνατότητα να απλοποιήσει τις συναλλαγές του και να επιλέξει τη σταθερή λύση ενός προμηθευτή.

Έλεγχος

Εγγύηση είναι η τριανταπενταετής πείρα μας και όπλο μας οι αυστηρές προδιαγραφές μας. Ελέγχουμε σχολαστικά και σε πραγματικές συνθήκες. Δοκιμάζουμε την ταχύτητα εισαγωγής, το βάθος επίστρωσης, το ταίριασμα εσοχής, την επιτάχυνση διάβρωσης. Εξετάζουμε όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να αποδειχθούν κρίσιμες στην καθημερινότητα της δουλειάς.

Πατενταρισμένα προϊόντα αποκλειστικά από εμάς

Η διασφάλιση ποιότητας είναι η υψηλότερη προτεραιότητα μας σε συνδυασμό με την δέσμευση στην ποιότητα των κατασκευαστών μας, από τους οποίους λαμβάνουμε αποκλειστικά με ευρεσιτεχνία προστατευμένα προϊόντα.

Πιστοποιητικά

Image
Image

Πατέντες

Image
Image
Image

Ποιοτικός Έλεγχος

Image

Όλες οι βίδες STARTECH περνούν από πολύ σχολαστικούς ποιοτικούς ελέγχους στο εργοστάσιο παραγωγής. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας έχουν στα χέρια τους ένα ποιοτικό προϊόν που πληρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές και κερδίζει επάξια μια θέση στην οικογένεια προϊόντων της FSCO.